Disclaimer

Deze website is eigendom van TerraSana. Het is niet toegestaan om zonder toestemming van TerraSana (onderdelen van) de site te kopiëren of wijzigingen aan te brengen in de site. Illustraties, foto’s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd.

Ben je B2B klant bij ons en wil je content gebruiken voor je eigen website? Doe dit nooit zomaar, vraag altijd eerst toestemming via info@terrasana.nl. Om aan te geven dat je onze content gebruikt, plaats je backlinks naar terrasana.nl. In recepten van TerraSana verwijs je altijd naar de desbetreffende TerraSana producten, inclusief link.

Informatie (en prijzen)

Alles op deze website en in nieuwsbrieven is met zorg en aandacht gemaakt. Klopt er toch iets niet of is de informatie niet meer actueel? Is er een storing of vertraging op de website? Geef het gerust aan ons door. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor mogelijk gevolgen daarvan. Ook hebben we het recht om wijzigingen direct en zonder bekendmaking vooraf door te voeren. Waar we heel transparant in zijn, is dat we bij ieder ingrediënt uit een product het land van herkomst zien. We houden dit zo goed mogelijk bij en updaten wanneer mogelijk. Toch, omdat de herkomst soms kan wijzigen, kan dit soms verouderde of onjuiste informatie zijn. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. 

Links naar externen

We linken regelmatig door naar websites van klanten, leveranciers, influencers of informatiesites. Dit doen we om je een zo compleet mogelijke ervaring te geven op onze website en je te helpen om te vinden wat je zoekt. We zijn niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe website getoond wordt.