Easy peasy biologisch en werelds koken doe je met TerraSana. Pure producten gemaakt door de beste chefs van over de hele wereld.

Choose positive

  •  Goed voor jou én de wereld 
  •  Plantaardig is de toekomst 
  •  Pure smaak, puur gemaakt 
  •  Samen kiezen we voor duurzaam 

Hoe het begon – over TerraSana

40 jaar geleden plantte Kees de zaadjes voor wat nu TerraSana is. Als kruidenierszoon is het hem met de paplepel ingegoten hoe puur proeft en wat biologisch eten met mens en natuur doet. Zijn (bijna) aangeboren liefde voor echte voeding zonder toevoegingen is het hart van positive eating. TerraSana past al lang niet meer op het zolderkamertje waar het ooit begon, maar is toch een familiebedrijf van mensen bij wie positive eating in het DNA zit. Lees over TerraSana’s groei van droom tot earthloving merk. 

Dit is onze promise

Wij zorgen dat biologisch eten voor iedereen een peulenschil wordt! We willen je go-to zijn als het aankomt op eten dat nét zo goed is voor jou als voor de aarde. Ook zorgen we dat je bij ons altijd weet wat je in de pan hebt. We werken toe naar een 100% vegan assortiment. Zo helpen we jou bij je vegan journey. Wij zijn al een heel ‘eind’ op weg om iedereen in Europa kennis te laten maken met biologisch eten, van kleinschalige makers die de wijsheid in pacht hebben. Makers van over de hele wereld!

button manifest

TerraSana loves her partners

We love de boeren, leveranciers en goede doelen waar we ons mee verbinden. Bij TerraSana houden we niet alleen van de wereld. We zien haar ook graag terug op ons bord! In ons assortiment kun je kiezen uit traditioneel Japans, modern mediterraans, macrobiotisch. Altijd biologisch en bijna altijd vegan. Voor welke keuken je ook zwicht elk product is vrij van onnodige toevoegingen. Daarom vind je bij ons op het label kraakhelder wat er in zit.

Onze partners komen van over de hele wereld. Wat ze kenmerkt is dat ze kleinschalig en lokaal werken met biologische ingrediënten en vasthouden aan tradities waar zij soms generaties lang expert in zijn.

Goede doelen

Een betere wereld creëeren doe je niet in je eentje. We steunen goede doelen die onze passie voor duurzaamheid, natuur en gezondheid delen. De Plastic Soup Foundation is daar één van. Wij zijn hun business angels. Together we work towards a better future.

We love to be better 

Biologische kwaliteit staat bij ons voorop. Een mooie stempel op ons werk is voor ons een must! Daarom zijn al onze producten gecertificeerd met het Europees biologisch keurmerk, streng gecontroleerd door de onafhankelijke toezichthouder Skal. Zo weet je dat bio bij ons ook écht bio is.

Ook zijn we FSSC-gecertificeerd, een belangrijk certificaat voor voedselveiligheid

alt

Europees biologisch keurmerk

We gaan voor duurzaam. Dat is óók positive eating!

Vernieuwing in duurzaamheid: daar gaan we voor! In de producten die we maken, de verpakkingen die we kiezen en manier waarop we produceren. Altijd on the look-out hoe het nóg beter, duurzamer, zero-waste en plastic-free kan.

Ben jij ook altijd op zoek naar wat je nog meer kan doen? Dan tippen we graag hoe je op een positive manier kunt beginnen! Met biologisch eten, of door DIY up- en recyclen. Klik hier als je meer wilt weten over onze duurzame keuzes.

Altijd nieuwe smaken maken

Vegan, biologisch en puur eten kan bij ons in elke smaak! Wij kijken niet op van 30 nieuwe producten per jaar. Ons assortiment is groots en groeit zoals wij dat doen. We ontdekken nieuwe smaken, keukens en chefs. Na een reeks pure tomatensauzen met een vegan bolognese, komt er een vegan choco-hazelnotenpasta waar je u tegen zegt. Waarna we weer iets nieuws brouwen voor in je biologische, vegan en pure keukenkast. 

Meer over TerraSana? Check hier ons assortiment van 400+ producten.

In welke winkels vind je TerraSana producten?

Check hier waar je TerraSana producten koopt.
Je koopt TerraSana producten in meer dan 400 biowinkels door heel Nederland (en door heel Europa). Ga naar grote biologische supermarktketens als Ekoplaza of naar kleinere reformzaken en particuliere natuurvoedingswinkels. Ga naar terrasana.nl/verkooppunten voor een overzicht

Van product tot recept

De heerlijke recepten die je vindt op de site? Die maken we in-house! In onze keuken gekookt en gefotografeerd door TerraSana’s Ingrid!  Yep, we zorgen niet alleen dat je kraakhelder weet wat er in je eten zit. We helpen je ook op weg in de keuken. Zo ben je bij TerraSana van start to finish voorzien.

We got you!

Ga hier naar de receptenpagina en kies uit 150 vegan recepten.

Kijk je mee in onze keuken op Insta?