Tijd om iets belangrijks met je te delen…

Al 35 jaar doen we waar we in geloven. Biologische voeding maken met bewondering en respect voor moeder natuur. 

We geloven dat je krijgt, wat je geeft. Nu is wat we geven belangrijker dan ooit.

Choose positive. Choose mother nature. Want als wij zorgen voor haar, zorgt zij voor ons.  

Zorg dragen voor de natuur is een belangrijk onderdeel in onze voedingsfilosofie. Zoals een productidee begint als zaadje en uitgroeit tot een bloeiend product, zo nemen wij de tijd om keuzes te maken die in harmonie zijn met de natuur. Dat betekent voor ons in de eerste plaats biologisch. Want een biologisch stukje aarde is een gezonde aarde. Hoe meer wij investeren in biologisch, hoe gezonder wij de bodem maken voor de toekomst.

Geef je de aarde gezonde voeding, dan krijg je gezonde voeding terug.

Maar gezond voeden doen we niet genoeg. Want onze aarde, ons thuis, heeft het moeilijk. Dat raakt ons, en dat motiveert ons tegelijkertijd. Want doordat onze keuzes impact hebben op de toekomst van de aarde, kunnen we samen het verschil maken.

In 1989 begon TerraSana met een doel: échte biologische voeding op iedere eettafel krijgen. Niet alleen voor de pure smaak en gezondheid, maar ook voor de kleine voetafdruk die je achterlaat. Zodat de aarde een mooie toekomst heeft, en wij samen alle belangrijke momenten in het leven blijven vieren.

Wat begon als een bijzondere visie, blijkt nu pionierend te zijn geweest. We maken biologisch eten toegankelijk. Eten zonder concessies te doen, als deel van je levensstijl. Omdat wat je in je lijf stopt mede bepaalt hoe je lichaam gaat werken. En omdat wat je uit de bodem haalt, hoe je met die bodem omgaat, bepaalt hoe de aarde blijft werken.

Maak van goed eten de norm. Eten brengt ons samen en dit moeten we samen doen. Doe jij mee?

Choose positive,

TerraSana