Meet team TerraSana

Een hecht team bij wie pure producten en gezond eten prioriteit zijn. Samen maken we de heerlijkste producten waar we achter staan! We bedenken, proeven, koken en genieten samen met jou! Iedereen vrolijk, maar da’s ook niet zo gek als je elke dag een mooi verhaal kan delen over de lekkere producten waar je voor staat.

Samantha

InkoperSamantha wil het naadje van de kous weten. Zo scheidt ze het kaf van het koren als het op nieuwe TerraSana producten aankomt. ’95% van de producten die we tegenkomen zijn niet TerraSana-proof. Onze standaard ligt hoog, maar de zoektocht naar die biologische en plantaardige parels geeft me energie!' Samantha’s favorieten? De puurste basisproducten waar je lekker mee kunt koken. Tomatensaus, pasta, pesto, ramen, miso, shoyu, Thaise currypasta’s en kokosmelk. Hard to pick!

Cees

ProductieplannerCees is productieplanner en dare we say lefgozer?! Hij houdt van avontuur. Op de werkvloer waar geen dag hetzelfde is, en op de verre reizen die hij maakt. Op de vraag wat wil je altijd nog een keer doen zegt Cees: 'Boven Dubai uit een vliegtuig springen. Mét parachute natuurlijk!' Twee dingen die wél op repeat staan? Zijn favoriete TerraSana producten tamari en seitan. Die lekkere smaak is een avontuur op zich!

Luis

Country manager SpanjeLuis voorziet de Spaanse en Portugese markt van het lekkers dat TerraSana te bieden heeft. Onze beroemde notenboters geven hem energie die hij nodig heeft om de positive eating-vibes in heel Europa te delen en nog belangrijker om te dansen! Als je 't Luis vraagt, mag de 3-mix notenboter niet ontbreken in zijn of jouw keuken, pal naast de Tamari strong.

Nico

OrderpickerIedereen kent Nico. Hij verzorgt de orders al 14 jaar lang. Nico is altijd in voor een gezellige babbel of de heerlijke biologische zuurkool van TerraSana. Je mag Nico wakker maken voor een kopje koffie en wees gerust dan is 'ie ook meteen wakker. Draai dan wel op de achtergrond een klassieker van Queen, Pink Floyd, Paul McCartney of The Beatles.

Carolijn

AccountmanagerAls Carolijn niet Zuid-Oost Europa langs gaat om te zorgen dat de schappen daar voorzien zijn van de lekkerste TerraSana producten dan is ze het liefst buiten in de natuur. Aan het sporten - of een combi van die twee. Als je het aan Carolijn vraagt moet je pizza croccantina rosemary in huis hebben! Die snacken lekker weg!

Joanne

Quality managerJoanne is onze Quality manager. Dat gaat over wettelijke eisen maar Joanne krijgt ook energie van mooie kleuren en smaken in de producten. Zo houdt ze de TerraSana assortiment aan hoge eisen. Over hoog gesproken misschien tref je Joanne nog op grote hoogte als ze in een luchtballon vaart. Deze supermom mag je wakker maken voor haar kinderen, gelukkig maar want dat doen ze zelf ook al!

Sebastiaan

SalesmanagerKom je Sebastiaan tegen dan ben je in voor een leuk gesprek. Beetje sparren, misschien komt er nog een mooi idee van. Hij zet graag het grote plan op, zijn kunst is dat laten slagen. Zoals in 2022 de marathon uitlopen bijvoorbeeld! Dromen moet groots, de details komen later wel. Sebastiaans favoriet: 80% kokosmelk.

Tim

InkoperBij TerraSana is geen dag hetzelfde dat maakt Tim’s werk zo leuk. Inspirerend ook want van al dat contact met de leveranciers ga je groots dromen zoals de droom die Tim koestert om ooit zelf een biologische hazelnoten- of amandelnoten plantage in Spanje of Italië runnen. Met zijn gezin en dochtertje natuurlijk want van haar lach krijgt Tim de meeste energie. Tim tipt: pesto di pomodori.

Alexandra

Country manager FrankrijkVind je TerraSana in Frankrijk dan zit onze Alexandra daarachter. De energieke Alexandra gaat ooit nog naar Afrika. Daar zullen de Afrikaanse danslessen die ze volgt in Frankrijk pas echt tot hun recht komen. Voor een diner in een restaurant met een sterrenchef mag je haar altijd wakker maken. Furikake al geprobeerd? Alexandra kan niet zonder deze topping!

Ingrid

Brand managerHongerig? Dan moet je bij Ingrid zijn - zij maakt én fotografeert al de lekkere recepten op de site. Best een creatieve duizendpoot, want ze is naast onze huisfotograaf en -chef, ook de brand manager! Haar droom? Een tiny house bouwen of emigreren naar een warm en chill land. Met haar favo kokosmelk op zak. Nou, that’s choosing positive!

Dia

Productie-assistentDia is onze productie-assistent, al 15 jaar lang. Dat heeft vast te maken met de gezelligheid op de werkvloer en de nieuwe producten die geproefd moeten worden. Maar om de sociale vlinder te zijn die ze ten voeten uit is, moet ze wel goed slapen – niet wekken ’s nachts dus. Zelfs niet voor de lekker zoete cashewpasta die van alle haar favoriet is. Dia heeft een hekel aan oneerlijkheid of roddelen, met andere woorden: keep it positive!

Wouter

Finance & IT-manager Wouter is de man van de cijfers en het management. Een familieman die het meest geniet van het hier en nu. Soms is dat al stijldansend, want hij is fanatiek stijldanser. Zijn favoriet is de 3-notenmix, maar voor de honingwafels mag je hem ook wakker maken.

Ben

Teamleider magazijnBen hoort al heel lang bij de TerraSana familie. Hij komt uit het dorp en onze teamleider magazijn is ooit (lees 20 jaar geleden) bij TerraSana begonnen door zijn broer. Ben is de man waar je altijd van op aan kan. Ooit gaat hij misschien nog een mooie reis maken door Australië en Nieuw-Zeeland, maar dan neemt hij wel een zakje thai sweet chilli linzenchips mee.

Jesper

MagazijnmedewerkerMeet Jesper de collega met de grootste lach. Maar hoe kan dat ook anders als allround magazijnmedewerker houdt hij de sfeer er goed in. Die moet vooral lekker positief zijn. En zijn lievelingsproduct? De populaire 3 mix notenpasta, natuurlijk. Hoe meer noten hoe meer vreugd. Pasta is zijn favoriet, en wie kan hem ongelijk geven. Prima pasta!

Jesse

Teamleider logistiekOnze Jesse draagt veel petten. Niet onder de capuchon van zijn hoodie, maar hij schakelt tussen veel uiteenlopende taken op de werkvloer. Dat iedere dag weer anders is en iets anders van Jesse vraagt, maakt het gezellig. De ene keer is hij party met zijn collega’s op productie en logistiek, dan weer de verzorger van de Japanse koi op kantoor, en de andere keer serieus, maar de pet die hij altijd op heeft is die van familieman. Zijn mensen staan op nummer 1 – no matter what. Zijn favo TerraSana product? ‘’De kappertjes zijn echt goed hier.’’

Philip

Country manager DuitslandVind je TerraSana in Duitsland, Zwitserland? Dan komt dat mede door Philip. Onze Duitse collega is een man met purpose of een groene revolutionair. Noem het hoe je wil: biologische landbouw en voeding gaan Philip aan het hart. Je mag hem altijd wakker maken voor zijn kinderen. Oh wacht, dat doen ze zelf al. Zijn favo TerraSana product? Linzenchips sweet chili.

Romélia

MarketingmanagerMarketingmagiër Romélia is nutritarian en de ultieme TerraSana-fan. Voor ze hier werkte greep ze in het schap al naar onze producten, omdat ze er: ‘’blind op kan vertrouwen dat het qua ingrediënten en smaak goed zit.’’ Ze eet en leeft vanuit de ayurvedische filosofie en je zou kunnen zeggen dat ze net zo werkt. Zoals ze in gerechten de natuurlijke elementen met een beetje magie samen laat werken en versterken. Zo doet ze dit ook binnen het marketing team, waar iedereen het zetje krijgt om de kwaliteiten die er van nature inzitten te laten opbloeien.

Wessel

DatabeheerderWessel is onze databeheerder oftewel Mr. Pim. En als je het ons vraagt de man van de ludieke bijnamen. Waar de één gaat fronsen bij een mission impossible gaat Mr. Pim stralen. Wessel fixt het graag allemaal. Wat hij daarvoor nodig heeft? Duidelijke plannen en korte lijnen. Dat de collega’s er elke dag een gezellige boel van maken op kantoor helpt ook mee. Dat maakt het werk, bijna net zo leuk als wandelen met zijn viervoeter. Bíjna dan eh, moet er wel een potje 3-mix notenpasta op zijn bureau staan.

Laura

Accountmanager Nederland/BelgiëAls Laura niet op kantoor is, crost ze Nederland en België door. In het weekend houdt ze de pk’s erin met paardrijden. Deze paardenliefhebber heeft ook nog twee katten die haar onverdeelde aandacht krijgen. Laura heeft een speciaal plekje in haar hart voor België. En dat komt heel goed van pas als ze onze zuiderburen enthousiasmeert voor al het nieuwe positive eating dat op de schappen mag. Zelf proeven zegt meer dan duizend woorden, dus neemt ze altijd wat van TerraSana’s lekkers mee op pad. Een beetje van al haar favoriete snacks bijvoorbeeld.

Remko

Key accountmanager Remko wordt gelukkig van eten, eten en eten. Dat is maar goed ook, omdat hij dag in, dag uit de producten van TerraSana vertegenwoordigt bij de grootste biowinkels van België en Nederland. Dit doet hij gelukkig erg goed. De newbie crunchy amandelpasta zie je straks misschien wel óveral in de schappen, omdat die wat Remko betreft net een streepje voor heeft. Want hmmmmm van die nieuwste notenpasta kan hij nu al geen genoeg krijgen.

Paula

Grafisch designerVoor tips & tricks moet je bij onze Paula zijn. Want of het nou over bloemschikken, buitenspeelparken of bakken gaat, Paula weet raad. In onze honest opinion is het groot feest als ze jarig is. Dan staat de kantinetafel vol met zelfgebakken lekkers. Dat vinden wij dus positive eating. Paula heeft dat weer bij de linzenchips in allebei de smaken.