Geniet thuis van de kruidigste Thaise curry

Groots tafelen? Dat is nu een makkie! Maak de smeuïgste Thaise curry en soepen in een handomdraai. Puur en biologisch uit Thailand. 
image

Je lichaam is een tempel. Dat snappen we. Daarom is alleen het beste goed genoeg. Pure ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen. Gewoon écht eten, waar je op kunt bouwen. Zoals deze Thaise curry’s gemaakt door échte currychefs.

Thaise curry zoals in Thailand met iets extra voor in de vegan keuken! 

In een echte Thaise curry (of currypasta) groen en rood, proef je rijke smaken zonder dat er één overheersend is. De Thaise curry’s met jackfruit zijn fris en lichtpittig. Jackfruit is een vrucht die qua structuur lijkt op kip en daarmee perfect in de vegan keuken past. De curry’s en currypasta’s zijn duurzaam geproduceerd op een van de eerste biologische boerderijen in Thailand.

Spill the dish, wat maakt deze curry zo uniek? 

  • Bomvol biologische kruiden en specerijen
  • Zonder extra water
  • Zonder toegevoegde suiker
  • Gemaakt door een currychef
  • Duurzaam geproduceerd op een biologische boerderij in Thailand

 

altalt

Maar er is meer lekkers uit India.. 

Zo maak je het af met naan 

De lekkere currygerechten maak je af met naan. Ja echt, ze smaken ook heerlijk bij Thaise curry. Of maak een vegan Indiase massaman curry en serveer er naan bij. Verkrijgbaar in naan-knoflook of naturel. Warm de naan enkele minuten op in de oven. Dat maakt je Thaise of Indiase tafel helemaal af!  

Chippie erbij?

Combineer er de linzenchips bij als voor- of bijgerecht! Verrukkelijk als vegan ‘kroepoek’.

Wil je meer van de oriëntaalse lijn zien? De ingrediënten bekijken? Dat vind je allemaal op de pagina over de Aziatische keuken.

(Binnenkort) verkrijgbaar bij de biowinkel!