Gezonde innovatie awards: genomineerd met veggie wraps & pizzabodems

image
23 november 2022

We zijn genomineerd!

Voor de gezonde innovatie-awards. En dat niet één keer, maar VIER keer. Dat is een huge compliment, want dat betekent dat we een aantal écht vernieuwende producten in de markt gezet hebben afgelopen jaar. En ja, de veggie wraps en pizza’s doen het al goed, maar verdienen ze ook een prijs? Ja toch!

Dit zijn de 4 gelukkigen:

👉 Veggie wrap met 35% rode bieten

👉 Veggie wrap met 38% wortel & pompoen

👉 Veggie pizza met 35% rode bieten

👉 Veggie pizza met 38% wortel & pompoen

Wat maken de veggie wraps & pizza’s gezonde innovaties?

Groentewraps zijn al een tijdje op de markt. Je ziet ze in de conventionele supermarkten steeds meer. Groentepizza’s zijn in de supermarkt al wat zeldzamer, maar zelfs als je eten thuis laat bezorgen, is een bloemkoolbodem al een standaard optie aan het worden. Wat maakt de veggie wraps en veggie pizza’s van TerraSana dan zo innovatief? 

Het is niet voor niets dat er nog geen veggie wraps of veggie pizza’s in de biowinkel te vinden waren. Het is namelijk best lastig om een goed rollende wrap te maken zónder meuk. Je hebt echt wel iets nodig om de ingrediënten goed te binden en er een goede wrap van te maken. Maar wij gingen de uitdaging aan. We maakten een wrap zonder E-nummers, conserveermiddelen, suiker en kleurstoffen. Gewoon puur, van groentemeel en tarwemeel. En hij is vet lekker geworden, al zeggen we het zelf. 

De pizza is een superlekkere dunne bodem met een krokant kraakje. Echt een product voor mensen die het helemaal gezond willen doen. Want beleggen met veel groente: dat maakt deze pizzabodem natuurlijk helemaal af. 

Je vindt de veggie wraps & pizza’s nu bij onder andere Ekoplaza, Gimsel en (drogisterij- of voedings-) webshops. 

Zo breng je je stem uit

Vind jij onze veggie wraps of veggie pizzabodems mooie producten, en vind je dat ze een ster verdienen? Dan help je ons echt als je dit doet. Make us WIN!

Klik één voor één op onderstaande links. Klik dan links onderin het scherm op de ster. Daarna vul je je naam en emailadres in en klik je op verzenden.

Je maakt ook nog kans op een prijs, doen dus!

🥇 Maak de veggie wraps met 35% rode bieten van TerraSana de gezonde innovatie van 2022!

🥇 Maak de veggie wraps met 38% wortel & pompoen van TerraSana de gezonde innovatie van 2022!

🥇 Maak de veggie pizza met 35% rode bieten van TerraSana de gezonde innovatie van 2022!

🥇 Maak de veggie pizza met 38% wortel & pompoen van TerraSana de gezonde innovatie van 2022!

gezonde innovatie awards 2022

Superveel dank voor je stem!