Nieuw: vegan chocolade fudge en drop fudge

image
21 juni 2022

Nieuw in het assortiment van TerraSana: vegan fudge! Niet zomaar een snack, maar een verantwoord snoepje zonder biet- of rietsuiker. In de twee lekkere smaken chocolade en drop. Smeuïge snoepjes en een aanwinst onder de vegan snacks, of bewuste snacks. Want dát zijn ze zeker. Check het maar in de pure ingrediëntenlijst!

Wat is fudge eigenlijk?

Fudge staat ook wel bekend als karamelachtig snoepje, en heeft een stevige, maar ook smeuïge bite. Soms zo smeuïg dat het aan je tanden kleeft.

Goed zoet

Dit is een snoepje gemaakt van pure en onbewerkte ingrediënten. Kokosbloesemsuiker, kokosmelk(poeder) en rijstsiroop. Met cacao in de chocolade-variant of zoethoutwortelextract in de drop-variant. Geen riet- of bietsuiker. Helemaal vegan, biologisch en gluten- en palmolievrij. 

Goed om te weten…

Deze fudges zijn de eerste biologische, veganistische, gluten- en palmolievrije fudges zónder rietsuiker op de wereld.

Wij waren bij het mooie en pure receptuur van de zoete snack al om.

Maar er zijn meer pluspunten.

+ De fudges zijn per stuk verpakt. Handig voor onderweg.

+ De bite van de fudge is top. Wel smeuïg, niet plakkerig.   

vegan fudge snacks snoep met thee

Over de producent 

Weet je hoe het idee voor deze pure fudge ontstaan is? De fudges zijn ontstaan uit een wens van een moeder die zocht naar een verantwoord alternatief voor ‘gewone’ snoep. Iets lekkers met een pure receptuur, liefst zonder rietsuiker of andere geraffineerde suikers. Haar affiniteit met een gezonde levensstijl, gecombineerd met haar specialisme in biologie en ecologie zijn de fundamenten van de fudges.